Taze pazar veya endüstri için en iyi verim ve kalite; ağır ve kompakt kubbe biçimli başları; küçük, koyu yeşil ve çok düzgün boncuklar; güçlü bitki, güçlü kök sistemi. TEKNİK BİLGİLER Vade (dikimden sonra Gün) 80-85 Hasat zamanı Yaz...
Pamplona F1 Karnabaharının olgunlaşma süresi 76 – 81 gündür. Pamlona karnabahar fidesinin mahsülleri, sonbahar hasatına uygun, güçlü mavi yeşil renkli yaprakları vardır. Meyveler kaliteli ve mükemmel derecede kapalıdır. Pirinçlenmeye, Fusarium’a ve kök çürüklüğüne karşı çok dayanıklıdır.
Özellikleri Mükemmel Kapatma Çok güçlü bitki yapısı Soğuğa yüksek toleranslı Süt beyazı baş rengi Çok sıkı baş yapısı Yetiştirme Şartları 200-220 günlük
Hastalıklara Dayanaklık: · Hasat Süresi: Orta geççi bir çeşittir, dikim sonrası 80-85 günde olgunlaşır. · Tavsiye Edilen Bölgeler: · Ekim Zamanı ve Şekli: Sonbahar, yaz dikimine uygundur. · Şekil: Üniform kubbemsi baş yapılıdır. · Ağırlık: · Renk: Çok...
Orta geçci bir çeşitir, dikim sonrası 78-82 günde olgunlaşır Yan dallanma yapmaz,güçlü ve dik gelişen bitki yapısına sahiptir Düzgün floret yapısı, üstten dallanma, küçük ve sık tomurcuk yapısı ile sanayiye uygundur Meyvesi büyük, koyu yeşil renkli ve çok...
Olgunlaşma süresi 120 gün olan orta geççi bir çeşittir Dik ve güçlü dış yapraklara, derin ve sıkı kafa yapısına sahiptir. İhracat kalitesinde homojen meyvelere sahiptir. Marmara ve Karadeniz bölgelerinde sonbahar ve kış sezonu yetiştirilmeye uygundur. Sofralık olarak tüketilen...
Meyve yuvarlak – içi sıkı ve mükemmel renk uyumu vardır. Süper verimli olup, ortalama meyve ağırlığı 6 – 8 kg’dır. Hem sofralık hem de sanayilik olarak tüketilir. Fusarium oxy karşı dayanaklı olup, tarlada uzun süre kalabilir.
Yüksek verim, soğuk dayanımı, sanayiye uygunluk! Teknik özellikler : Dikim sonrası 110 – 125 günde olgunlaşma yaşanır. Makinalı hasada uygun,boğum araları çok sık,meyveleri iri ve yuvarlaktır. Soğuk hava koşullarına dayanımı yüksektir. Tarlada hasat edilmeden uzun süre bekletilebilir. Hastalık...
Standart bir çeşittir. Çeşitli conditons Adaptabted, çok yönlü. Güvenilir, kaliteli kafaları üretir. Aşırı kış ekimin de dahil olmak üzere, uzun bir sezon boyunca hasat edilebilir. TEKNİK BİLGİLER Vade (dikimden sonra Gün) 75-80 Hasat zamanı Tüm sezon Renk Orta...
Tipi: Açık saha üretimi yapılan hibrit çeşittir. Hastalıklara Dayanaklık: Mantari hastalıklara dayanıklıdır. Hasat Süresi: 65-70 günlük erkencidir. Ekim Zamanı ve Şekli: Tüm mevsimlerde dikimi yapılır. Şekil: Meyve yuvarlak, derin baş yapılı ve çok sıkıdır. Verim: Tepe kesildikten sonra...
Olgunlaşma Süresi : 145-150 gün * Bitki yapısı çok güçlü ve şasesi çok geniştir. * Meyve; tam kapalı ve süper kalitelidir. * Hava şartlarına çok bağımlıdır. * Soğuk giden ortamlarda süper başarı sağlar. * Fusarium’a karşı dayanıklıdır.
Olgunlaşma Süresi : 87 – 92 gün Meyve 1 – 1,5 kg ağırlığında olup, oval – silindirik yapıdadır. Albenisi ile piyasada çok beğenilen çeşittir. Üzerindeki mumsu tabaka ile sürekli tazelik özelliğini korur. Benekli halkalara karşı çok dayanıklıdır.
Kış üretiminde yüksek kalite ve performans 150 – 170 günde olgunlaşma,sıkı baş yapısı, uzun raf ömrü Dona ve lodos rüzgarlarına yüksek dayanım Kaliteli bir baş yapısına sahip olan çeşit sık dikime uygundur Meyve rengi kar beyazı
İronman F1, orta erkenci olarak gelişen yaklaşık 85-90 günde hasada gelebilen hibrid birokoli çeşittir. Bitkisi orta güçte olup, yaklaşık bitki yüksekliği 65-70 cm. dir. Baş yapısı kubbemsi şekildedir ve oldukça sıkı yapılıdır. Hasat olgunluğuna erişmiş ana baş uzun...
Çok verimli sofralık çeşittir. Meyve oval olup, 1 – 1,5 kg ağırlığındadır. Bitki yapısı çok sıkı olup, hasat edildikten sonra uzun süreli depolanmaya uygundur. Benekli halkalara karşı çok orta derecede dayanıklıdır.
Çeşit: Giewont F1 Tipi: Tüm Kafa Özellikleri Güçlü bitki yapısına sahiptir. Meyveyi burarak kapatan, beyaz meyvesi olan bir çeşidimizdir. Kafa tipi Geniş. Dikim yoğunluğu 1200-1300 adet. Yetiştirme Şartları Fide olarak dikimden itibaren 120-130 günde hasat olgunluğuna ulaşır.
120 – 125 günlük erkenci yazlık ve baharlık çeşittir Meyve yuvarlak, içi sıkı ve çok kalitelidir. Gövde üstünde homojen olarak dizildiğinden makinalı hasata uygundur. Mycosphaerella ve Mildiyö ye karşı dayanıklıdır
Olgunlaşma Süresi : 73-77 gün Meyve; tam basık şeklinde olup, baş yapısı sıkı ve damarsızdır. Ortalama meyve ağırlığı 3 – 3,5 kg’dır. Dış yaprakları mavi – yeşil olup, tüm bölgelerde yaz ve sonbahar hasatına uygundur. Fusarium’a karşı dayanıklıdır.
Çeşit: Enzo F1 Özellikleri Güçlü bitki yapısı Soğuk Performansı çok iyi Mükemmel Kapatma Kaliteli kar beyazı meyve Çok sıkı baş yapısı Hem taze pazar hem de şoklanmaya uygundur. Yetiştirme Şartları 160-170 günlük
Beyaz renkli, sıkı baş, iri, güçlü habitus Deltiz F1 Karnabahar çeşidi özellikleri » Erkencidir » Sanayi tipidir » Sofralıktır » Tarlada yetiştiricilik için önerilir
Olgunlaşma Süresi : 145-150 gün * Bitki yapısı çok güçlü ve şasesi çok geniştir. * Meyve; tam kapalı ve süper kalitelidir. * Hava şartlarına çok bağımlıdır. * Soğuk giden ortamlarda süper başarı sağlar. * Fusarium’a karşı dayanıklıdır.
Teknik özellikler : Dikim sonrası 110 – 125 günde olgunlaşma yaşanır. Makinalı hasada uygun,boğum araları çok sık,meyveleri iri ve yuvarlaktır. Soğuk hava koşullarına dayanımı yüksektir. Tarlada hasat edilmeden uzun süre bekletilebilir. Hastalık dayanımları: Fusarium oxysporum f. sp. conglutinans,...
Özellikleri Güçlü bir bitki yapısına sahip olup, orta geç dönem bir karna bahardır. Dış yapraklar dik gelişir ve iç yapraklar ortada kavis yaparak tüm meyveyi kapatır. Özellikle kış üretiminde soğuk hava koşulları ve kardan etkilenmemektedir. Çeşidin en önemli...
Erken baharda mükemmel kalite Dikim sonrası 235- 245 günde hasat olgunluğu, çok geçci çeşit Dona ve lodos rüzgarlarına yüksek dayanım Sıkı, sert, yuvarlak baş yapısı ve kuvvetli, dayanıklı bitki yapısı Geç dönemde kaliteli ve kolay baş hasadı
Özellikleri Mükemmel Kapatma Çok güçlü bitki yapısı Soğuğa karşı yüksek toleranslı Süt beyazı baş rengi Çok sıkı baş yapısı Yetiştirme Şartları 220-240 günlük